Kosmetolog i Nyborg

Klinikken ligger hos mig selv privat, og jeg har derfor mulighed for at tilbyde behandlinger og produkter til fordelagtige priser.

Afspil video
Duddi Højhave, Lægeeksamineret Kosmetolog & Makeup-artist

Stine Knudsen

Jeg kan anbefale et besøg Hos Duddi. Dejlige lokaler, lækre behandlinger uanset om du er til wellness eller voksning. Hos Duddi føler man sig altid tryg og velkommen. Og så kan man booke online, hvilket jeg elsker i en travl hverdag.

Charlotte Karlsson

Jeg har igennem mange år købt alle cremer og andre produkter hos Duddi. Hun er venlig og imødekommende og ikke mindst ærlig i sin rådgivning. Hun lytter opmærksomt til mine ønsker, og giver gode råd og anbefalinger baseret på hendes erfaring og ekspertise. Hun er altid grundig og tager sig tid, så jeg føler jeg er i gode hænder, og kommer altid hjem med de rigtige produkter. Der er super hyggeligt HosDuddi, og jeg kan varmt anbefale et besøg hos hende.

Pia Kondrup Juul-Nielsen

Har igennem mange år været fast kunde Hos Duddi. Jeg er altid blevet mødt med venlighed og varme i klinikken. Duddi er professionel, omhyggelig og tager hensyn til individuelle behov. De største anbefalinger herfra!

Produkter

Et bredt udvalg af produkter som du kan købe fra vores butik i Nyborg. Har du brug for hjælp eller vejledning er du velkommen til at kontakte mig.

Om Duddi

Jeg er lægeeksamineret kosmetolog, og makeup artist. Jeg laver alt fra wellness, voksning, til brudemakeup, dag makeup og meget mere.

Da min klinik ligger hos mig selv privat, har jeg mulighed for at tilbyde behandlinger og produkter til fordelagtige priser.