Produkter

 
TERRA VITA
Opstrammende, balancerende og lysnende peeling.
Dybderensende.
Pris 300,- kr.


 
ANTI BLEMISH CREAM
Denne creme hjælper akne hud med at holde den fugtet, virker helende, blødgørende og beroligende på huden. Hudens naturlige regenerationsproces bliver stimuleret og strukturen bliver forfinet. Nye udbrud er reduceret og døde hudceller fjernes blidt.
Pris 310,- kr.

 
REVITALIZING GEL
Denne gel- creme formula på liposomer har en foryngende og udjævnende effekt på huden. Den er specielt god til normal og kombineret hud der viser den første tegn på ældning. Hovedingredienserne hjælper med at forbedre hudens tekstur, tone og elasticitet. Porerne bliver formindsket og glattet ud for en virkelig strålende teint. Med UVB Filter.
Pris 390,- kr.

 
ULTRA PURIFYING CREAM
En hjælpende hånd til den fedtetede hud. Efterlader den hydreret hele dagen ved at angribe de steder hvor der mangler fugt. Skadelige bakterier fjernes og cellefornyelsen stimuleres. Efterlader huden frisk.
Pris 275,- kr.

 
HYDRATING CREAM
Denne lækre konsistens smelter ind i huden. Denne creme giver styrke til hudens balance. Hudbarrierens funktion bliver styrket og cellefornyelsen forfremmet. Huden er beskyttet fra miljøet (forurening).
Pris 300,- kr.


 
ICE FOR EYES MASK
Denne Ice for eyes maske har en stærk kølende effekt, og blødgør rynker og fine linjer omkring øjnene. Hævelser og mørke render er synligt reduceret.
Pris 260,- kr.

 
EYE CONTOUR CREAM
Denne ultra bløde creme trænger dybt ned i den sarte hud omkring øjnene og hjælper med at styrke Epidermis og udvisker tegn på alderdom som: poser under øjnene, tab af elasticitet og rynker. Ved regelmæssig anvendelse vil denne creme få dine øjne til at se yngre ud.
Pris 280,- kr.

 
OLIGO ELEMENT- VITALIZING
Speciel ansigtsserum med sporingselementer. De forskellige sporingselementer er katalysatorer for at forøge stofskiftet i cellerne. Dette betyder en maks stimulation på hudens celler og den naturlige koncentration af vitalitet og energi.
Pris 399,- kr.

 
FOAMY CLEANSING CREAM
Denne skummende creme rens fjerner omhyggeligt make up og urenheder. Resultatet er en perfekt ren hud der er blød, strålende og frisk.
Pris 200,- kr.

 
ULTRA GENTLE GOMMAGE
Titanium dioxid og Salicyl Syre laver en blid, men effektiv mekanisk og biologisk eksfolierering, der efterlader en glat og tonet hud med en strålende teint.
Pris 320,- kr.

 
ULTRA GENTLE LOTION
Denne lotion er baseret på Kamille, der er beroligende og mild, og er en ideel måde at forberede en sensitiv, tør og trist hud for den efterfølgende pleje.
Pris 249,- kr.

HOS DUDDI

v/ Duddi Højhave
HUSTOMTEN 15
5800 NYBORG
Cvr. 32941346

Tlf. 51233680
E-mail: hosduddi@gmail.com

Åbningstider

Mandag 08:30 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 16:00
Onsdag 08:30 - 15:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 08:30 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk