Behandling fra 259,-

Wellnes i Nyborg

Disse behandlinger bidrager til at reducere stress, lindre muskelspændinger, forbedre søvnkvaliteten og øge det generelle velvære. Wellnessbehandlinger er en værdsat praksis for at opretholde en sund og afbalanceret livsstil.

Stine Knudsen

Jeg kan anbefale et besøg Hos Duddi. Dejlige lokaler, lækre behandlinger uanset om du er til wellness eller voksning. Hos Duddi føler man sig altid tryg og velkommen. Og så kan man booke online, hvilket jeg elsker i en travl hverdag.

Charlotte Karlsson

Jeg har igennem mange år købt alle cremer og andre produkter hos Duddi. Hun er venlig og imødekommende og ikke mindst ærlig i sin rådgivning. Hun lytter opmærksomt til mine ønsker, og giver gode råd og anbefalinger baseret på hendes erfaring og ekspertise. Hun er altid grundig og tager sig tid, så jeg føler jeg er i gode hænder, og kommer altid hjem med de rigtige produkter. Der er super hyggeligt HosDuddi, og jeg kan varmt anbefale et besøg hos hende.

Pia Kondrup Juul-Nielsen

Har igennem mange år været fast kunde Hos Duddi. Jeg er altid blevet mødt med venlighed og varme i klinikken. Duddi er professionel, omhyggelig og tager hensyn til individuelle behov. De største anbefalinger herfra!

Pris for Wellnesbehandling